Uitnodiging inwonersavond beschoeiingswerkzaamheden Singel

31/08/2015 - De gemeente organiseert dinsdag 8 september a.s. een informatiebijeenkomst over de aanstaande beschoeiingswerkzaamheden. De bijeenkomst vindt plaats in de theaterzaal van het Klooster.

De gemeente organiseert dinsdag 8 september a.s. een informatiebijeenkomst over de aanstaande beschoeiingswerkzaamheden. U krijgt dan uitleg over wat er de afgelopen periode is gedaan en wat nog op stapel staat. Daarna is er gelegenheid uw vragen te stellen aan de betrokken ambtenaren. Voor uw vragen over groenbeheer of wegbeheer in de binnenstad zijn er collega’s aanwezig. Ook zijn er collega’s die u te woord kunnen staan over alles rond  beschoeiingen of cultuurhistorie.

De bijeenkomst vindt plaats in de theaterzaal van het Klooster, Wilhelminaweg 77 in Woerden. De koffie en/of thee staat voor u klaar vanaf 19:45 uur en de bijeenkomst start om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur. U bent van harte welkom!

Beschoeiingswerkzaamheden

De beschoeiingswerkzaamheden starten na het vaarseizoen op maandag 5 oktober a.s. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt er meer uitleg gegeven over hoe de uitvoering er uit ziet.

Bekijk de presentatie van het Singel - masterplan van de gemeente.

Tot ziens op 8 september a.s.!

 

Delen:


Actueel nieuws | Nieuwsarchief